Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Január 17. 05:00, csütörtök | Külföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Csalódást okozott a Facebook-bejelentés

Csalódást okozott a Facebook-bejelentés

Nagy titkolózás és előkészülés aztán egy kicsi pukkanás - úgy tűnik egyelőre ennyit ért el a Facebook tegnapi bejelentése. A piacon napok óta folytak az izgatott találgatások, hogy mivel rukkol elő a közösségi oldal építő óriáscég két héttel a gyorsjelentése előtt.

Egyesek tudni vélték, hogy egy saját okostelefonnal jönnek ki, de azok tippeltek jól, akik valamilyen saját keresőre gondoltak. Nos így történt, saját keresőmotort indít a cég, méghozzá grafikus keresőt. Az általa tárolt hatalmas bázisban kereshetünk,például részletes listát kérhetünk arról melyik ismerősünk szeret salakmotorozni. A bejelentés bár nagyon fennkölt volt, nem érte el a várt hatást, a legtöbben csalódtak Mark Zuckerberg sajtótájékoztatójában. Az árfolyam emelkedése megtört, a papírok 2 százalékos mínuszban zártak végül. Igaz ebben valószínűleg szerepe volt annak, hogy éppen a bejelentés alatt tettek közzé egy felmérést, amely szerint a Facebook csaknem másfél millió aktív felhasználót vesztett az egyesült államokban decemberben. Akárhogy is nézzük, a részvénykibocsátás óta világos, hogy nem áll olyan jól a cég szénája, mint amennyi időt mi elpocsékolunk a munkahelyi „Facebookozásra”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.

2024. Május 16. 07:54, csütörtök | Külföld

Már június végén megtartják az első nyilvános vitát Donald Trump és Joe Biden között

Már június végén megtartják az amerikai elnökjelöltek első nyilvános televíziós vitáját Joe Biden és Donald Trump között, majd szeptember elején második alkalommal is szembenézhet egymással a demokrata és a republikánus jelölt.

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 07:52, szerda | Külföld

Giorgia Meloni: nem egyedül Magyarország mond nemet a migránsok szétosztására

Magyarország nem az egyetlen európai uniós tagállam, amely nemet mond a migránsok szétosztására, magukat sokkal európaibbnak valló nemzetek is ugyanezt teszik