Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2015. December 09. 07:42, szerda | Belföld
Forrás: MTI

Elfogták a Margitsziget rémét

Elfogták a Margitsziget rémét

Elfogták a rendőrök szerda hajnalban Budapesten azt a férfit, aki november végén bántalmazott egy nőt a margitszigeti futópályán - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-t.

A kerületi járőrök szerdán 3 óra 40 perckor a Margitszigeten igazoltattak egy 29 éves férfit, akit előállítottak az angyalföldi rendőrkapitányságra.

A beszerzett adatok alapján a XIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki F. Balázst, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendőrség jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint 2015. november 22-én az esti órákban egy férfi a Margitszigeten kialakított futópályán egy ott futó nőt hátulról megragadott, bántalmazott majd elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövető elfogása, valamint a közrend és közbiztonság biztosítása érdekében folyamatos rendőri jelenlétet vezetett be a sziget területén, és széleskörű adatgyűjtést hajtott végre, tanúkat kutatott fel - derül ki a tájékoztatásból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:09, kedd | Belföld

Hétvégén kezdődik az Élelmiszerbank adománygyűjtő akciója

Hétvégén kezdődik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület idei legnagyobb adománygyűjtő kampánya, amely során a szervezet 3000 önkéntese az ország 104 településén 213 Tesco, ALDI és Auchan áruházban gyűjti a felajánlásokat.

2024. Május 07. 14:07, kedd | Belföld

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

A magyarok 69 százaléka rendszeresen vásárol és fizet interneten keresztül, azonban az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi a fizetési felületek hitelességét

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.