Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Augusztus 04. 12:05, szerda | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Hátba szúrta férjét, szerinte véletlen baleset volt

Hátba szúrta férjét, szerinte véletlen baleset volt

Befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak a Pest megyei rendőrök egy 56 éves nő ellen.

Egy budapesti kórház orvosa tett bejelentést 2019. október 13-án kora délután a rendőrségen, mert egy korábban mellkasi panasszal hozzájuk került beteg hátán vélelmezhetően késszúrást fedeztek fel, amelyről felvételekor azért nem tudtak, mert a beszállított férfi nem említette - mivel fel sem tűnt neki. A vizsgálatok alátámasztották, hogy a mellűrében levegő van, a tüdeje összeesett, így életveszélyes sérültként kezelték – közölte a rendőrség.

A gyanú szerint a vecsési férfi felesége egy vita hevében, párja érdektelenségén felbőszülve felkapta a kuka tetejéről a férje által szerelési munkákhoz odakészített kést és hátba szúrta párját, majd később mellkasi panaszok miatt hívták ki a mentőket.
Az asszony állítása szerint az egész egy sajnálatos baleset volt. A férje szerelt, ő főzéshez készülődött, amikor kitört a vita kettejük között. A kezében lévő késsel indult el párja felé, de a rossz járólapban megbotlott és ráesett a férfira. Elmondása szerint ekkor nem is vettek észre semmit, a sértett folytatta az autószerelést, el is végezte azt, csak később említette meg, hogy rosszul van. Korábbi szívproblémái miatt gondolták úgy, hogy az lehet az oka a rosszullétének.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az M. Imréné ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait átadta az ügyészségnek.

Címkék: kés, késelés, nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni