Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 15. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott Rihanna

Mellet villantott Rihanna

Teljesen átlátszó felsőben ment vacsorázni egy étterembe Rihanna. Az énekesnő sokak szerint kezd túlzásba esni.

A vendégek torkán akadt az étel New York egyik felkapott olasz éttermében, amikor a minap Rihanna belépett a helyre, az énekesnő ugyanis úgy döntött, hogy egy átlátszó felsőben, melltartó nélkül, azaz kis túlzással félmeztelenül megy el vacsorázni. A sztártól nem ritka az effajta viselet, és amúgy is mindenki ismerheti a testét a klipekből, magazinokból és kiszivárgott privát fotókról, de nyilvános helyen ennyire feltűnően talán még sosem villantott.

Az énekesnő egyébként előre szólt, ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy rájött: nagyon szereti a testét. "A legutóbbi nyaralásom alatt és a mostani forgatásaimon kezdtem el azt érezni, hogy szeretem az alakomat, még ha nem is tökéletes - mondta el. - Szexinek érzem magam. Életemben először nem akarok fogyni. Elégedett és egészséges vagyok így is, úgyhogy élvezni fogom a testemet."

Örömében ugyanakkor nem osztozik mindenki, ugyanis egyre többen figyelmeztetnek arra, hogy kezd vele elszaladni a ló, és ennek előbb-utóbb rossz vége lesz. Régi ismerőse, Vibert Lowe barbadosi püspök például azt mondta: viselkedésével rossz példát állít a fiatalok elé, és a neves divatszakember, Philip Bloch is aggodalmát fejezte ki vele kapcsolatban. "Elmentem az egyik koncertjére, és teljesen ledöbbentem - nyilatkozta a stylist. - Fogalma sincs, hogyan kéne kezelnie a népszerűségét. Visszafoghatná magát, mert elég problémás lány lett belőle."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.