Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Hírek

2012. Március 29. 14:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata két gyereket szoptatott: nem féltette melleit

Sarka Kata nem csinált titkot abból, hogy pár évvel ezelőtt megnagyobbíttatta melleit.

A ma már kétgyermekes anyukát a kicsi mellei legjobban akkor zavarták, amikor 2007-ben elindult egy szépségversenyen. Elhatározta, nem szégyenkezik tovább emiatt, és az operáció mellett döntött.

- Az igazság az, hogy ha visszamennék az időben, már nem csináltatnám meg. Ugyanis kiszakadt az implantátumom, és a szilikon kiszivárgott, tele lett csomóval a hónaljam. Amíg várnom kellett a szövettani eredményre, addig lelkileg teljesen kikészültem. Azt mondogattam: látni szeretném, ahogy felnőnek a gyerekeim - meséli a hot! plasztika című magazinban Sarka Kata, aki először azt hitte, nyirokrákja lett a kiszivárgott szilikontól, ami az egyik legdurvább fajtája a gyilkos kórnak.

- Ma már úgy gondolom, az eredeti méreteimmel is teljes lenne az életem. Egyébként két gyerek megszülése, szoptatása után ugyanolyan a mellem, mint a legtöbb anyukának, aki nem féltette a kebleit a szoptatástól: csíkos és megereszkedett. De egyelőre nem akarok változtatni magamon.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.