Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Május 14. 07:21, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Tízmilliót vennének ki Alekosz zsebéből

Tízmilliót vennének ki Alekosz zsebéből

A görög hős nem először tapasztalhatja meg, hogy a népszerűségnek vannak árnyoldalai is.

Most éppen egy őrült lány zaklatja azt állítva, hogy terhes a görögtől, és az egykori biztonsági őrt hibáztatja azért, mert nem húzott óvszert szeretkezésük alkalmával.

- Néhány hete megkeresett egy lány e-mailben, aki azt állította, hogy gyereket vár tőlem. Azt írta, hogy Anikónak hívják és télen voltunk együtt. Leginkább azt sérelmezte, hogy nem használtam óvszert, pedig ő kérte és emiatt teherbe esett. Pár nap múlva hívást kaptam egy ismeretlen számról, a vonal végén pedig Anikóként mutatkozott be egy nő. Rögtön tudtam, hogy miről van szó. Ekkor már sokkal konkrétabb követelései voltak: tízmillió forintot akart a hallgatásáért - mondta feldúltan az Új Ásznak Alekosz, aki most zaklatás miatt feljelentést fontolgat, mert biztos abban, hogy nem volt együtt Anikó nevű lánnyal a télen.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.